EuroAsic_logga.gif

Hem Om oss Import från Kina Termosar Plädar Dynor Inspiration Kontakt
stamp1.png

Låt dig inspireras ...

_01_p1080891_fixad.jpgOMTANKE

Glädjen att få ge bort något som gör någon annan glad. Att ge soldyrkaren solglasögon eller solhatt, en skön sjal till den frusna, en tålig stålmugg till den vilda eller isdubbar till den skridskoglade.....Vi kan ordna allt!

_01_p1080891_fixad.jpgNJUTNING

Att få känna smaken av lycka.Kaffe i bersån med en vit tunn kopp, en härlig dyna och en mjuk pläd. Sommar i P1. Hembakade vinbärskakor på ett sött fat. Vi kan ordna allt, även kakrecept om så önskas, men vädret och bersån hoppas vi att du kan hitta själv.

_01_p1080891_fixad.jpgVÄRME

Våra sköna plädar har sin givna plats i trädgårdsmöblerna när sommarkvällarna börjar bli svala. De värmer också gott framför brasan på vintern. Samtidigt ger de en känsla av lyx i sovrummet och blir ett smycke i varje soffa.

_01_p1080891_fixad.jpgDOFT

Aromen i nybryggt kaffe eller solkrämsdoften från resan dröjande kvar på badlakanet. Pionmönster som återkallar minnet av den engelska trädgården. Kaffepress, kaffekoppar, muggar eller badlakan - vi kan hjälpa dig med allt.

Aktuellt från EuroAsic

Våren är här!

Vintergäcken syns redan i rabatten och vi har laddat med ståltermosar och sittkuddar för det

härliga utelivet.

Aktiviteter för jul och höst 2014

Det är även dags att tänka framåt och planera inför höst och vinter 2014 redan nu. Funderar du på muggar, plädar och termosar eller mössor, halsdukar och vantar? Kontakta oss, vi hjälper gärna till.

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här